Intermediair

Schaakmat

Uw koning staat nog op het bord, maar u kunt geen zetten meer doen.

Dat is nou precies hetgeen we vaak zien gebeuren met IT-projecten. Uw kostbare IT-installatie sluit helemaal niet meer aan op de werkelijkheid van uw organisatie. Helaas heeft uw leverancier geen oplossing voorhanden en dus staat u schijnbaar schaakmat!

Wat nu?

Moet u weer helemaal bij nul beginnen? Ligt de fout bij u, of heeft uw leverancier zijn werk niet goed gedaan? Om deze vragen te beantwoorden hebt u een objectieve buitenstaander nodig met kennis van zaken, kortom een IT-mediator. Bert Kemps is hiervoor de expert bij uitstek die u veel geld en kopzorgen kan besparen. Hij treedt namens u in overleg met uw leverancier(s). Om tot een compromis te komen of – als dat nodig blijkt te zijn –de samenwerking zonder kleerscheuren te verbreken.
Het uitgangspunt van deze interventie is de continuïteit van uw organisatie. Zonodig werkt Bert Kemps een maatoplossing voor u uit die ook op lange termijn standhoudt. Daarbij gebruikt hij zoveel mogelijk elementen van het bestaande systeem, zodat uw IT-investering rendabel blijft.